edyta81 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Mój były mąż zginął w wypadku samochodowym w wyniku zderzenia dwóch samochodów, obaj kierowcy też nie żyją.Wiem, że żadna renta z ZUS dzieciom się nie nalezy. Proszę o pomoc i wskazówki co dalej robic, czy moge liczyć na jakieś odszkodowan ie zadośćuczynienie lub rentę dla dzieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIX Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Witam, bardzo Panią proszę o ZNACZNIE WIĘCEJ informacji dotyczącej powyższego zdarzenia drogowego, chociażby: - jakie były okoliczności powyższego zdarzenia drogowego;- kiedy niniejsze miało miejsce;- jaki stan sprawy / śledztwa;- itd;- itp. POWODZENIA Pozdrawiam Z poważaniemRemik K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edyta81 Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 okoliczności nie są jeszcze znane, śledztwo w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REMIX Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 edyta81 wrote:okoliczności nie są jeszcze znane, śledztwo w tokudlatego też- NAJROZSĄDNIEJSZYM wyjściem, w tej sytuacji będzie POCZEKAĆ na rozwój sytuacji, w tym najlepiej NA ZAKOŃCZENIE śledztwa - sorkiPOWODZENIAPozdrawiamZ poważaniemRemik K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edyta81 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dziękuję, tak też zrobię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejgryczka Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 edyta81 wrote:Mój były mąż zginął w wypadku samochodowym w wyniku zderzenia dwóch samochodów, obaj kierowcy też nie żyją.Wiem, że żadna renta z ZUS dzieciom się nie nalezy. Proszę o pomoc i wskazówki co dalej robic, czy moge liczyć na jakieś odszkodowan ie zadośćuczynienie lub rentę dla dzieci ?Czy mąż był pasażerem czy kierującym?? Bo jeśli był pasażerem to nie trzeba zbyt długo czekać z roszczeniami. Dzieci będą mogły wystąpić o:- zadośćuczynienie- stosowane odszkodowanie- renty odszkodowacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edyta81 Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Mąż był pasażerem ps. Dziekuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi