Amiros Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 WItam serdecznie !Na codzien mieszkam i studiuje w UK w polsce jestem sporadycznie, glownie na okres swiateczny . W trakcie ostatniego roku studiow w grudniu 2009 r wlasnie podczas wizyty swiatecznej mialem powazny wypadek w trakcie kuligu (wypadek byl z mojej winy) . Wypadek byl dosc powazny w skutkach - zlamalem dwie kosci w kolanie - nie moglem chodzic przez trzy miesiace a potem czekala mnie kosztowna rehabilitacja ktora trwala dwa miesiace - bylem zmuszony wziasc roczny urlop dziekanski. Mimo ze od czerwca moge znowu chodzic to na uczelnie bede mogl wrocic dopiero w styczniu. Moje pytanie brzmi czy w takiej sytuacji mieszkajac w UK moge starac sie o odszkodowanie za wypadek w Polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabianopulos Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 z jakiego tytułu i od kogo chcesz to odszkodowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi