potrącony 3 latek
Założył koper-1980, 27 października 2010 · 318 wyświetleń
Prosila bym o jakiegoś e-maila od osoby co może mi coś doradzić co mam choć zrobić myślę o udaniu się do radcy prawnego.
nie mam pojęcia nawet jakie dziecko może dostać odszkodowanie ,chodzi do przedszkola i ma pzu zaplacone ...nie chodzi mi koniecznie o pieniądzę lecz by ten sprawca zostal ukarany...dziś dostalam pismo ,że sprawa jest w toku choc ja nawet nie zostalam przesluchana ...
proszę udać się do dobrej kancelarii odszkodowawczej - najlepiej w swoim mieście
kancelarie pobierają prowizje od wywalczonej kwoty- z reguły 15-?%
na pewno należy się pani solidne odszkodowanie i zadośćuczynienie z OC sprawcy za wypadek synka !
a co mam zrobić jeśli nie ma w moim mieście takiej kancelarii...
proszę o radę nie wiem od czego zacząć malemu gips ściągają 9.11.2010
dostalam pismo z policjii ...sprawę analizują...martwię się ,że umożą sprawę ....
jak mam starac się o jakieś odszkodowanie....najbliższa kancelaria jest w poznaniu 60km.od mojej miejscowości
oczywiście możesz napisać, ale licz się z setką emaili od najlepszych firm w Polsce Liderów rynku itp. 🙂
Na chwilę obecną jeśli działasz sama, to zbieraj rachunki, faktury, zapisuj przejazdy do lekarzy itp. Jeśli dziecko ma siniaki, blizny, zadrapania porób zdjęcia. Nagrywaj także krótkie filmiki z tego jak dziecko funkcjonuje, jakie ma ograniczenia itp. To wszystko się potem przyda.
Panie Andrzeju z tego co czytam jest Pan jedyną konkretną osobą ,która odp...na forum
powiem szczerze czekalam na pana opinię ...jeśli mógl by mi Pan coś więcej doradzić to morski-sad62
wierzę ,że pomógl Pan nie jednej osobie,i cieszę sie równierz ,że Pan odezwal się równierz do mnie...
zdaję się na Pana wskazówki ...jutro pójdę na policje dowiedzić się jak wygląda postępowanie w tej sprawie na pewno napiszę
mam zdjęcia tego parkingu i zaparkowanych tam samochodów to jest szok.....pozdrawiam i niezmiernie dziękuję