Potrącenie rodziny
Założył Kiniaf, 13 września 2011 · 313 wyświetleń
Kiniaf napisał(a):
Chciałam się dowiedzieć mniej więcej o jaką kwotę mogę walczyć nie konkretną cenę. Ale dziękuję bardzo za odpowiedz na pewno się przyda. Pozdrawiam
Nie sposób wskazać nie znając dokumentacji medycznej, nie przeprowadzając wywiadu z samym poszkodowanym jak i wielu innych wskaznych aspektów.
Wyceniając wysokość zadośćuczynienia bierze się pod uwagę wiele czynników, m.in. doznany uszczerbek na zdrowiu, życie zawodowe, rodzinne, komplikacje na tym tle i in. Bez indywidualnego poznania sprawy nie da się określić jego wysokości. Inne zadośćuczynienie będzie u Pani, a inne u pozostałych członków rodziny.
Odszkodowanie natomiast łatwiej wyliczyć, bowiem w zasadzie jest to faktyczny ubytek w majątku jaki Państwo doznaliście.
Witam
Jestem przedstawicielem z firmy zajmującą się w uzyskiwaniu największych odszkodowań i z chęcią pomogę pani uzyskać największe odszkodowanie. Proszę tylko o kontakt mailowy który będzie w moim profilu.
Możemy ściągnąć to z OC sprawcy, do tego jest potrzebna notatka policyjna ( wystarczy pójść na policje i to odebrać) i dokument przebiegu leczenia który wystawili Pani po wyjściu ze szpitala.
Pozdrawiam Damian Momot
witam!
Należy sie jak najbardziej odszkodowanie dla Pani i całej rodziny. Wiem że wiele firm odszkodowawczych walczy o Pani sprawę, ale od Pani zależy kogo wybierze. Nie ma znaczenia jaka firma będzie Panią reprezentowac. Ważne jest ile procent z tego odszkodowania Firma bierze i tu można negocjowac.
Ja również służe pomocą. W razie potrzeby proszę pisac na maila.
Pozdrawiam i życzę powodzenia i duzego odszkodowania.
aniia82 napisał(a):
witam!
Należy sie jak najbardziej odszkodowanie dla Pani i całej rodziny. Wiem że wiele firm odszkodowawczych walczy o Pani sprawę, ale od Pani zależy kogo wybierze. Nie ma znaczenia jaka firma będzie Panią reprezentowac. Ważne jest ile procent z tego odszkodowania Firma bierze i tu można negocjowac.
Ja również służe pomocą. W razie potrzeby proszę pisac na maila.
Pozdrawiam i życzę powodzenia i duzego odszkodowania.