Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

HESTIA TO OSZUŚCI !!!! ZALANA CAŁA PIWNICA 100 m2 - 800zł odszkodowani

zalany777
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałem Państwa ostrzec przed hestią - została zalana piwnica do 2 m wysokośći, piwnica prawie 100 m2. Hestia łaskawie przyzanła 800zł za tę szkodę!!! To jakaś żenada. Koszt remontu wyniesie mnie powyżej 20 tysięcy zł. Co w kosztorysie na kwotę 800zł??? prace pożądkowe, środki czystości, odgrzybianie... Nawet jakbym wziął chinczyków to nie posprzątają tego syfu i namułu za 800zł... A co z osuszaniem, tynkami, posadzką... nie wiem - NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ I NIE KUPUJCIE ICH UBEZPIECZENIA. Dozwonić się do nich nigdy nie można... analizowanie mojej szkody trwało 60 dni

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Mam podobne doświadczenie s tą wżtpliwej jakości firmą, W caerwcu dom uległ uszkodzeniu w trakcie gradobicia, musziałamzdjąć tynk strukruralny z dwóch ścian pomalowć cały dom nie mówiąc ouszkodzonej blasze na dachu.Początkowo wypłacili mi 2300 za tynk i po odwołaniu 1200 na wymianę blachy na dachu, za taką kwotę to można sobie kupić chyba tylko śruby do mocowania blachy.Nigdy więcej tej firmy!!!!!!

Firma ERGO Hestia nie wypłaca odszkodowań

Firma nie wypłąca mi przyznanego odszkodowania od 1,5 miesiąca.

Chodzi o szkodę majątkową.

Mimo licznych telefonów wciąż słyszę to samo, że całą winę za zaistniałą sytuacją ponosi ich pracownik, tj. Michał M., który nie wykonał polecenia przelewu a jego kierownik, pan W., nie ma możliwości wpłynięcia na swego pracownika.

Chodzi o małą kwotę.

Dla mnie oznacza to brak szacunku dla klienta i zwykłe oszustwo.