fiolka Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 w drodze do pracy doznałam skręcenia z zerwaniem torebki stawowej 3- tyg w gipsie,mam 100%zwolnienie bo bhp-owiec mi uznał i nic poza tym ,ale moja ciotka ostatnio miała to samo i dostała z zus-u odszkodowanie za kazdy dzien pobytu w gipsie mimo ze zdarzenie miało miejsce na wczasach a ja jak poszłam to odmówiono mi wydania druku ,pani z zus twierdziła ,że nie ma czegos takiego,zdarzenie miało miejsce koło przystanku tramwajowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiolka Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 przecież płace ubezpieczenie i skoro była dziura na przejsciu dla pieszych na ulicy ,płace od 10 lat zus w tym jest ubezpieczenie rentowe,chorobowe i zdrowotne,ciotka dostała 1500 z zus i ok 1900 z ubezpieczenia w obu przypadkach była na komisji a stało sie to w lesie o szyszke,mysle ,że zus ma obowiązek płacic tylko ukrywa to,no sama sobie specjalnie przeciez nie zrobiłam skręcenia,czym mam wynajmowac adwokata do zus zeby mnie fachowo obsłużyli?przecież płace im za opieke 10 lat składek ,nie oni mi tylko ja im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi