robbbo Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam mój pierwszy post czeka mnie komisja w zakładzie ubezpieczen i jakos im nie ufam zaniżyli wartość samochodu. Jestem poszkodowanym odszkodowanie z oc kierowcy. Czy moge od razu zgłosic sprawe do sadu o wyznaczenie przez sad uszczerbku i przyznanym odszkodowaniu za jeden procentIle moge orientacyjnie dostać zaNarazie stwierdzonestłuczenie głowy---bezsennosc---otępienie---zawroty głowy---bóle głowy--trudnosc w skupianiu siestłuczenie pleców---bóle kręgosłupazłamanie nasady dalszej kosci piromieniowej i wyrostka rycelowatego kosci łokciowej przedramienia prawego--3 palce sie nie prostuja---ból nadgarstka----małe ograniczenie w zginaniu i skrecaniustłuczenie stopyprawa ręka posiada małe zgięcie ok 30stopni nie prostuje siepsychologiczne--lęki obawa przed jeżdżeniem bezsenniosc nadwrazliwosc poddenerwowanie leki psychotropowejak komus sie bedzie sie chciało czytac i odpowiedziec to dziękuje:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabianopulos Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 jeżeli jesteś poszkodowanym w wypadku to roszczenia szkody osobowej najpierw zgłaszasz do Towarzystwa Ubezpieczeniowego w którym miał sprawca OC.sąd jest ostatecznością jeżeli nie zgodzisz się z kwotą zaproponowaną przez TU !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi