karolina_bg Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam mój mąż wracająć z pracy do domu z nieznanych dotąd przyczyn zjechał do rowu i uderzył w drzewo ponosząc śmierć na miejscu razem z nim jechały trzy osoby dwie zmarły w szpiatlu jednej stan jest stabilny? nie wiem komu i co przysługuje mąż miał wykupione OC i NNW. nie wiem też co mam dalej zrobić samochód idzie do kasacji (nie został zabezpieczony do ekspertyzy) a mi 20 grudnia ończy się ubezpiecznie i nie wiem czy mam opłacać samochod był na męża i polisa też nie wiem czy jak nie zapłace to zostaną wypłacone świadczenia po zakończeniu postępownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolina_bg Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wiem że nie ma ale nie wiem czy może lepiej go nie ruszać do zaończenia sprawy? Bo mogą mnie posądzić o zacieranie śladów tyle tylko że nie jest zabrany na parking policyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolina_bg Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 A jakie pieniądze mogą dostac ofiary czy ja też mogę ubiegać się o jakieś pieniądze z ubezpieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejgryczka Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 marcinek2939 wrote:BEZPŁATNE USŁUGI PRAWNE ....Czyli pomaga Pan ludziom pro bono???? Szlachetne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi