Katencja Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Sprawa wygląda następująco: złożyłam dwa wnioski (ta sama dokumentacja lekarska) o odszkodowanie komunikacyjne z NW do PZU i ING. W PZU po komisji przyznano mi 5% odszkodowania - uszczerbek na zdrowiu natomiast w ING bez komisji 12%.Mam pytanie czy w związku z tak dużą rożnicą przyznanych świadczeń, można się odwołać do PZU argumentując, że inny ubezpieczyciel przyznał mi dużo większe odszkodowanie w tej samiej sprawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ava80 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 rok89 - daj już spokój. wszystkie posty to samo - reklamy sa płatne co do twojej wypowiedzi - oczywiście, że można się powołać.zrobiłam podobnie - natomiast nie ma możliwości by ich zmusić do uznania wyższej wartości uszczerbku.na logikę - powinni trochę podnieść jak w moim przypadku i po roku powołali mi kolejna komisję by potwierdzić stan jaki się utrwalił - nie dobiłam do wartości wysokiej z komisji innego ubezpieczyciela, ale podnieśli swoja pierwsza opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katencja Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi