arti22 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Miałem wypadek 2 lata temu byłem pasażerem samochodu ,który spowodował czołowe zderzenie z innym autem i w wyniku tego doznałem zwichnięcia stawu biodrowego .Po roku znalazłem sie w szpitalu gdzie stwierdzono u mnie cześciową martwice głowy kości udowej.Stwierdzłem ,że najwyższy czas zaczoć się ubiegać o odszkodowanie tylko jest jeden problem nie miałem zapiętych pasów i w opisie biegłych jest to zawarte.Więc teraz nie wiem czy mam sam się tym zając czy zlecić to jakies firmie gdzie jak wiadomo one bioro od 20-40%.Nie wiem co robić? . Czy sam mam zacząć działać z firmą ubezpieczeniową?. Czy znaleźć jakąś firmę , która się zajmuję ściąganiem odszkodowań.Okazuję się ze moje schorzenie potrwa dłuższe leczenie.PROSZĘ O PORADĘ , CO MAM ZROBIĆ ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cindy22 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Mam identyczną sytuację jak Ty, jednak zleciłam walke o odszkodowanie firmie, która się na tym zna, też nie miałam zapietych pasów. Ale jak na moje te firmy pomimo procentu jaki wezma załatwia wyzsze odszkodowanie, niz te które zaproponowałaby nam sama ubezpieczalnia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti22 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Czy moę wiedzieć co to za firma i jaki procent bierze? Czy długo już walczysz o to odszkodowanie? Po jakim czasie wpłynęły pierwsze pieniądze na twoje konto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam,niezapięcie pasów to przyczynienie rzędu 20%-30%, odszkodowanie będzie się należało, o ile posiadasz stosowną dokuemtntację szkody? Jak dawno miał miejsce wypadek? Pamiętaj, że czasu masz niewiele - tylko 3 lata od momentu powstania szkody (no chyba, że sprawca został skazany za przestępstwo, wówczas 10 lat).działaj szybko, bo może Ci umknąć spora pomoc finansowa.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cindy22 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Jesli chcesz wiedzieć wiecej i jaka to firma pisz cindy227@wp.pl, to forum nie powstało po to by reklamowac jakieś firmy, nie chce linczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti22 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Dzieki wielkie za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi