dodo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 do wywalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simborus Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Myślę, że zawsze warto jest zawalczyć. Zadzwoń do biura Rzecznika Ubezpieczonych. Dodzwonić się cholernie trudno, ale warto - jak już mi się udało, Pani konsultantka cierpliwie wyjaśniła mi wszystkie kwestie związane z moją sprawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejgryczka Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 simborus wrote: Myślę, że zawsze warto jest zawalczyć. Zadzwoń do biura Rzecznika Ubezpieczonych. Dodzwonić się cholernie trudno, ale warto - jak już mi się udało, Pani konsultantka cierpliwie wyjaśniła mi wszystkie kwestie związane z moją sprawą. Niestety czasami zdarza się, że porada telefoniczna różni się od wyjaśnień na piśmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi