robbbo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam czy przysługuje mi zwrot kosztów poniesionych przy rejestracji nowego samochodu, szkoda całkowita z oc sprawcy. Chodzi mi o koszt 249zł jaki został poniesiony w urzedzie konunikacjiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_1st Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 było niedawno. Jedna z poszkodowanych zwróciła się o to bodajże do Interrisku i otrzymala zwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbbo Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 dzienki, poszukam cos kiedys tu czytałem cos podobnego ale chciałem sie upewnic, dzwoniłem na infolinie i mi powiedzieli że nie, najlepsze ze mi panienka na infolini powiedziała że o tym czy należy mi sie zwrot za samochód zastępczy decyduje pan prezes PTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi