rychu87 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam, mam taki problem: pracuję w firmie produkcyjnej i mam/mialem nawykowe zwichnięcie barku. Bark byl zwichnięty 4 razy. Tydzien temu mialem zabieg artroskopii barku i mam przewidzianą rehabilitację. Czy przysługuje mi jakieś odszkodowanie? Oplacam skladki ZUS + jestem ubezpieczony przez AMPLICO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejgryczka Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Być może masz prawo do świadczenia z ubezpieczenia w Amplico, ale musisz sprawdzić warunki ubezpieczenia, czy taka przewlekła przypadłość nie jest przypadkiem wyłączona z ubezpieczenia. Możesz także złożyć wniosek formalny do Amplico i zobaczyć jaka będzie ich decyzji. Jeśli owu przewidują takie wyłączenie Amplico ładnie to uzasadni i wskaże podstawę prawną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi