simborus Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 mam pytanie: czy ubiegając się o odszkodowanie z oc sprawcy wypadku można uzyskać jakieś pieniądze przed końcem leczenia, np. zwrot utraconego dochodu? (mam nogę w gipsie - nie zarabiam - w styczniu nie będzie wypłaty ;/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejgryczka Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Tak może Pan wystąpić z roszczeniem o wyrównanie uszczerbku w dochodzie (trzeba przedstawić dokumenty potwierdzające stratę) lub wystąpić o zaliczkę na poczet odszkodowania np. w wysokości spodziewanej straty w dochodzie - TU powinien szybciej wypłacić zaliczkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simborus Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 dzięki wielkie ( bo czarne chmury nad mą kiesą)jak zawsze niezawodny A Gryczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simborus Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 boss, co to ma wspólnego z tematem?? jak dla mnie po prostu reklama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejgryczka Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Strata w dochodzie jest odszkodowaniem które jest bardzo rzadko oddalane przez ubezpieczyciela, chyba że zgłaszający nie umie go wyliczyć lub oszukuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi