sojka Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 witam wlasnie konczy mi sie L4 po szpitalne w sumie 4 tyg.czuje sie znacznie lepiej ale dluzsza pozycja stojaca jednak powoduje dalej dolegliwosci bolowe od koga mam wziasc L4 dalsze po szpitalu mialam wskazana wizyte u neurologa ,bylam wiec u niego przepisal mi zabiegi i powiedzial ze kontrola nie jest konieczna chyba ze bedzie dalej bol moje pytanie brzmi od kogo mam miec L4 od neurologa ?klopot jest w tym ze L4 konczy mi sie 23 a neurolog przyjmuje 20 czy moze z wyprzedzeniem dac mi L4?czy moze wystarczy isc do rodzinnego w piatek tj 23/ co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 1) Tak- można u neurologa; 2) Oczywiście, że może dać L-4 z wyprzedzeniem; 3) Też taka opcja jest dopuszczalna. Radziłbym jednak wcześniej iść do neurologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi