daniel milton Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam czy ktoś przeszedł / wizyta u lekarza orzekającego uszczerbek na zdrowiu / ?? jak to wyglada ? o co sie pyta lekarz? jakie trzeba miec dokumenty , wyniki badan itp.?? Mam wysuniety dysk , ucisk na worek oponowy i bardzo czesto bola mnie plecy , czy ktos moze mi udzielic jakis informacji ? prosze o pomocdaniel milton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentka Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam.Z tego co się orientuję to lekarz ma wgląd do karty leczenia za pomocą Twojego numeru przyznanego Ci przy rejestracji w NHS,bez względu na to czy to jest Londyn,czy Liverpool.Więc jedyne co musisz zrobić podczas badania lekarskiego to być na nim i odpowiadać na pytania dotyczące dolegliwości.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi