Wojtek1972 Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Szukam prawnika do odszkodowania z OC komunikacyjnego z OC na mieniu. PH firm odszkodowawczych dziękuję. Szukam doświadczonej osoby, która doradzi w sprawie o odszkodowanie i będzie dochodziła w sprawie roszczeń. Kontakt na maila lub tel.kom. 506-031-363 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkoda Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Warto przedstawić szerzej sprawę na forum, a być może uda się pomóc na odległość przez forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek1972 Posted September 12, 2011 Author Share Posted September 12, 2011 Jestem poszkodowany w wypadku. Jest wyrok sądowy z orzeczeniem o winie. Teraz chodzi mi o dochodzenie roszczeń z OC sprawcy na osobie i mieniu. Byłem bardzo długo na zwolnieniu lekarskim. Potrzebuję prawnika do poprowadzenia sprawy o odszkodowanie szczególnie OC sprawcy na mieniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkoda Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Można próbować samemu. Tym bardziej, że jest prawomocny wyrok sądowy i T.U. musi uwzględnić roszczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasz.lustyk Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 proponowałbym napisać gdzie miało miejsce zdarzenie i skąd sprawca - bez tego nie wiadomo nawet z jakiego regionu prawnicy mieliby odpowiadać na Pana ogłoszenie pozdrawiam, Tomasz Lustyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kancelaria1 Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Wojtek1972 wrote: Szukam prawnika do odszkodowania z OC komunikacyjnego z OC na mieniu. PH firm odszkodowawczych dziękuję. Szukam doświadczonej osoby, która doradzi w sprawie o odszkodowanie i będzie dochodziła w sprawie roszczeń. Kontakt na maila lub tel.kom. 506-031-363 Podawanie nr tel na tak dużym forum jest nie lada odwagą. Lawinowo będą dzwonić agenci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now