Potrzebny obrotny prawnik do odszkodowania z OC sprawcy na mieniu.

Założył Wojtek1972, 11 września 2011 · 269 wyświetleń

Wojtek1972
Szukam prawnika do odszkodowania z OC komunikacyjnego z OC na mieniu. PH firm odszkodowawczych dziękuję. Szukam doświadczonej osoby, która doradzi w sprawie o odszkodowanie i będzie dochodziła w sprawie roszczeń. Kontakt na maila lub tel.kom. 506-031-363
szkoda
Warto przedstawić szerzej sprawę na forum, a być może uda się pomóc na odległość przez forum.
Wojtek1972
Jestem poszkodowany w wypadku. Jest wyrok sądowy z orzeczeniem o winie. Teraz chodzi mi o dochodzenie roszczeń z OC sprawcy na osobie i mieniu. Byłem bardzo długo na zwolnieniu lekarskim. Potrzebuję prawnika do poprowadzenia sprawy o odszkodowanie szczególnie OC sprawcy na mieniu.
szkoda
Można próbować samemu. Tym bardziej, że jest prawomocny wyrok sądowy i T.U. musi uwzględnić roszczenie.
tomasz.lustyk

proponowałbym napisać gdzie miało miejsce zdarzenie i skąd sprawca - bez tego nie wiadomo nawet z jakiego regionu prawnicy mieliby odpowiadać na Pana ogłoszenie

pozdrawiam, letni-bursztyn81

Kancelaria1

Wojtek1972 napisał(a):

Szukam prawnika do odszkodowania z OC komunikacyjnego z OC na mieniu. PH firm odszkodowawczych dziękuję. Szukam doświadczonej osoby, która doradzi w sprawie o odszkodowanie i będzie dochodziła w sprawie roszczeń. Kontakt na maila lub tel.kom. 506-031-363

Podawanie nr tel na tak dużym forum jest nie lada odwagą. Lawinowo będą dzwonić agenci 🙂