Pjanusz Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam wszystkich jeśli można prosiłbym o odpowiedź na następujące pytanie. w styczniu w 2010 roku wychodząc z baru przewróciłem się na schodach na zewnątrz lokalu . doznałem poważnych obrażeń . W pobliżu był postój taxi więc kazałem się zawieść do szpitala . Miałem kilka złożonych operacji w wyniku czego jestem na rencie . czy mogę się domagać odszkodowania od właściciela lokalu praktycznie mam tylko świadka taxi i zawsze można powiedzieć że wychodząc z baru piwnego miałem trochę w czubie . Właściciel lokalu nie ma OC . Czy jest jakaś szansa na odszkodowanie i ile w takim wypadku można żądać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabianopulos Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 dlaczego chcesz domagać się odszkodowania od właściciela baru ?w jaki sposób właściciel baru przyczynił się do twojego upadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca2011 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam jeden swiadek to moze byc za malo, z tego co Pan pisze bylo to w styczniu, czy schody nalezace do lokalu byly nieodśnieżone badz oblodzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi