malwinka_876 Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Witam, Jakiś czas temu uległam wypadkowi w pracy. Byłam na L4 ponad 33 dni, po tych dniach wróciłam do pracy . Jednak ręka nadal mnie boli i uniemożłiwia mi pracę, chcę wrócić na L4. Moje pytanie brzi, czy jeżeli wcześniej miałam 100% płatnego zwolnienia to teraz też będę miała z racji powrotu z tej samej choroby? Dzięki za pomoc. Malwina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkoda Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 malwinka_876 wrote:Witam,Jakiś czas temu uległam wypadkowi w pracy. Byłam na L4 ponad 33 dni, po tych dniach wróciłam do pracy . Jednak ręka nadal mnie boli i uniemożłiwia mi pracę, chcę wrócić na L4. Moje pytanie brzi, czy jeżeli wcześniej miałam 100% płatnego zwolnienia to teraz też będę miała z racji powrotu z tej samej choroby? Dzięki za pomoc. MalwinaJak najbardziej o ile jest to związane wypadkiem przy pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts