dragonek43 Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 kilka dni temu uleglem wypadkowi motocyklowemu , pewnien pan wymusil pierszenstwo . W efekcie wypadku wyladowalem w szpitalu ze zlamana noga ( zlamana kosc piszczelowa oraz strzalkowa z przemieszczeniem ) oraz uszkodzona torebka stawowa(zlamanie mialo miejsce zaraz przy kostce). Przeszedlem operacje i moj organizm wzbogacil sie o 1xplytak metalowa 2 x sruba.spedzilem 4 dni w szpitalu ,czeka mnie 6 tygodni w gipsie oraz pare tygodni rehabilitacji . moje pytanie brzmi jakiej kwoty moge sie orientacyjnie spodziewac ( mam zamiar gromadzic cala dokumentacje i koszta ktore ponioslem z powodu wypadku) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonek43 Posted October 4, 2011 Author Share Posted October 4, 2011 jeszcze dodalem ze mam skrecony staw skokowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Klimek Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 Witam, proszę o kontakt telefoniczny w tej sprawie - 665 717 937. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now