ks 302 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 W DNIU 28 12 OK GODZ 16 30 MIAłEM KOLIZJę NA WSKUTEK KTóREJ USZKODZIłEM LUSTERKO A SPRAWCA UCIEKł W /W LUSTERKO BYłO JEDYNą SZKODą UDAłEM SIę TAM GDZIE WYKUPIłEM POLISE AC PODANO MI NR POD KTóRY DZWONIę OD DNIA 28.12 I 29. 12BEZ żADNYCH EFEKTóW POPROSTU W LIKWIDACJI SZKóD NIKT NIE PRACUJEZASTANóWCIE SIE GDZIE NAJLEPIEJ WYKUPIć AC NAPEWNO NIE W TUW POCZTOWEBO JAK MASZ SZKODę TO TELEFON MILCZY OCZYWIśCIE LUSTERKO ZROBIłEM NA WłASNY KOSZT I TAK MI WYSZłO WYKUPIENIE AC A SAMOCHóD JEST MI POTRZEBNYDOBRZE żE TO TYLKO LUSTERKO NAPEWNO WIEM JEDNO UBEZPIECZYłEM TU SAMOCHóD PIERWSZY I OSTATNI RAZOSZUśCI I TYLE POZDRAWIAM I OSTRZEGAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian202 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 morał taki: nie ubezpieczać w:(na podstawie postów z tego forum):AXALINK4PZUPZUPZUWARTATUW POCZTOWE (?)MTUHDIALLIANZUNIQUA...coś pominąłem? cóż dużo tego....nic nie sugeruje,ale jak nie ma gdzie ubezpieczać to może sami się ubezpieczajmy?każdy chroni tyłek drugiego i będzie dobrze, nie?trochę bez sensu... niestety takie firmy istnieć muszą, bo jakoś powrót do PZU Centralnie Planowanego S.A. (100% Skarbu Państwa), nie widzę tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej0987 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Link 4 w poczatkowym okresie funkcjonowania, kiedy mieli mało kijentów byli uprzejmi i mili.Aktualnie jest wręcz odwrotnie. Chcąć cos zalatweic to trzeba wydzwaniac do nich kilkakrotenie, a podczas rozmów telefonicznych "złośliwie" wydlużają czas rozmowy.Mimo zaistnienia nieprawidłowości z ich strony, nie wyjaśniają najpierw tego z ubezpieczającym, tylko kierują sprawy do firm widykacyjnych lub kancelarii prawniczych celem podjęcia czynności wobec "ducha winnych ludzi".Po udowodnieniu, ze to Link ma bałagan w dokumentacji, nie potrafią się przyznać do tego, nie wspominając o zwykłym słowie "przepraszam"Reklamują sie na kopertach "Poleć nas znajomym" - powinno być "NIE POLECAJ NAS ZNAJOMYM". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek anonim Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 PTU jedno wielkie oszustwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi