Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

ZASTANóWCIE SIę NAD WYBOREM TOWARZYSTWA UBEZPIECZENIOWEGO

Rekomendowane odpowiedzi

W DNIU 28 12 OK GODZ 16 30 MIAłEM KOLIZJę NA WSKUTEK KTóREJ USZKODZIłEM LUSTERKO A SPRAWCA UCIEKł W /W LUSTERKO BYłO JEDYNą SZKODą UDAłEM SIę TAM GDZIE WYKUPIłEM POLISE AC PODANO MI NR POD KTóRY DZWONIę OD DNIA 28.12 I 29. 12

BEZ żADNYCH EFEKTóW POPROSTU W LIKWIDACJI SZKóD NIKT NIE PRACUJE

ZASTANóWCIE SIE GDZIE NAJLEPIEJ WYKUPIć AC NAPEWNO NIE W TUW POCZTOWEBO JAK MASZ SZKODę TO TELEFON MILCZY OCZYWIśCIE LUSTERKO ZROBIłEM NA WłASNY KOSZT I TAK MI WYSZłO WYKUPIENIE AC A SAMOCHóD JEST MI POTRZEBNY

DOBRZE żE TO TYLKO LUSTERKO NAPEWNO WIEM JEDNO UBEZPIECZYłEM TU SAMOCHóD PIERWSZY I OSTATNI RAZ

OSZUśCI I TYLE POZDRAWIAM I OSTRZEGAM

morał taki: nie ubezpieczać w:

(na podstawie postów z tego forum):

AXA

LINK4

PZU

PZU

PZU

WARTA

TUW POCZTOWE (?)

MTU

HDI

ALLIANZ

UNIQUA

...

coś pominąłem?

cóż dużo tego....nic nie sugeruje,ale jak nie ma gdzie ubezpieczać to może sami się ubezpieczajmy?każdy chroni tyłek drugiego i będzie dobrze, nie?;)

trochę bez sensu... niestety takie firmy istnieć muszą, bo jakoś powrót do PZU Centralnie Planowanego S.A. (100% Skarbu Państwa), nie widzę tego...

• 1 rok później...

Link 4 w poczatkowym okresie funkcjonowania, kiedy mieli mało kijentów byli uprzejmi i mili.

Aktualnie jest wręcz odwrotnie. Chcąć cos zalatweic to trzeba wydzwaniac do nich kilkakrotenie, a podczas rozmów telefonicznych "złośliwie" wydlużają czas rozmowy.

Mimo zaistnienia nieprawidłowości z ich strony, nie wyjaśniają najpierw tego z ubezpieczającym, tylko kierują sprawy do firm widykacyjnych lub kancelarii prawniczych celem podjęcia czynności wobec "ducha winnych ludzi".

Po udowodnieniu, ze to Link ma bałagan w dokumentacji, nie potrafią się przyznać do tego, nie wspominając o zwykłym słowie "przepraszam"

Reklamują sie na kopertach "Poleć nas znajomym" - powinno być "NIE POLECAJ NAS ZNAJOMYM".

• 5 tygodni później...