kkk1587 Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 jak długo jeszcze potrwa odwołanie juz minęło 34dni a TU nie dało żadnej odpowiedzi. co teraz robić ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1661348253 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Dzwonić i pytać kiedy będzie odpowiedź - może gdzieś im tam teczka szkodowa się sama na spód przełożyła. Jak będzie sygnał to odkopią. Czasami w stertach teczek jakaś może się gdzieś zapodziać. Tak poza tematem, kiedyś likwidowałem szkody w firmie X i tak mnie zarzucili, że jak położyłem teczka na teczkę spraw w bieżącej likwidacji to teczki od ziemi sięgały mi do szyi. W takim nawale pracy zawsze może się gdzieś coś zapodziać. Proponuję dać znać telefonicznie, że terminy minęły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkk1587 Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 ale dzwonic do mojej firmy prowadzacej sporawe w tej spraiwe EUCO bo oni cos mowil ze to moze trwac nawet do 90 dni to prawda????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1661348253 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Zadzwoniłbym do obydwu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkk1587 Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 dzwonilem i powiedzilei ze TU ma czas na rozpatrzenie do 90 dni to prawda czy tylko tak powiedzilei zeby sie mnie pozbyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1661348253 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Prawda, jednak po 30 dniach powinni powiadomić na piśmie jakich dokumentów brakuje do zamknięcia sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi