trybo Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam,miałem wypadek, samochodem uderzyłem w drzewo, przyznana mi została całkowita szkoda. Samochód miałem ubezpieczony na 65tys. zł. Ubezpieczenie obowiązywało mi cały rok, mam auto kasko.NA ILE PIENIEDZY MOGĘ LICZYĆ Z ODSZKODOWANIA CZY DADZĄ MI ROZBITĘ AUTO?PozdrawiamProszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek1 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Miałem podobną sytuacje auto przez ubezpieczalnie uznane jako szkoda całkowita. Auto ubezpieczone na 45 tys wypłacili 25tys reszta to wartość wraku. Wszystko zależy co masz uszkodzone. Jeśli tylko blacharka karoseria to możesz liczyć tylko na około 50% wartości. Wrak zostaje dla Ciebie. Opisz cos dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi