Jump to content
Forum Odszkodowania

Wypadek samochodowy a policja

marco_polos
 Share

Recommended Posts

Witam w lutym miałem wypadek samochodowy i chciałbym uzyskać zaświadczenie czy cokolwiek od policji o tym zdarzeniu

a policja odpowiada mi na to ze firma ubezpieczeniowa sama sie o to zgłasza tak jak i pracodawca

a ja nie moge dostac nic bo obowiązuje ochrona danych osobowych

moje pytanie czy chcąc zgłosic firmie zajmującej sie sprawami odszkodowań musze przedstawic jakies zaswiadczenie z policji i jak je uzyskac

pozdrawiam Marek

Firma zajmująca się odszkodowaniami powinna sama uzyskać w/w informacje. Poza tym co przekazali Panu na policji to kompletna bzdura, jest Pan pokrzywdzonym w sprawie i działa Pan na prawach strony.

W przypadku pytań proszę o kontakt stopka poniżej.

• 2 weeks later...

madzia__86 wrote:

Witam :) wczoraj mialam sytuacje..moje auto bylo zaparkowane na zakazie a do tego niesprawne ale za tylnia szyba byl widoczny trojkat. Skrecajacy tir zachaczyl mi caly lewy bok naczepa. Przyjechala policja spisali protokol, porobili zdjecia i to wszystko. Mandatu nie dostalam a kierowca tira uciekl z miejsca kolizji. Mam swiadkow i od nich tez nr rejestracyjne, czy w tym wypadku jest mozliwosc ze ubezpieczalnia moze mi nie wyplacic odszkosowania bo stalam na zakazie?? Prosze o odpowiedz..