marco_polos Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Witam w lutym miałem wypadek samochodowy i chciałbym uzyskać zaświadczenie czy cokolwiek od policji o tym zdarzeniu a policja odpowiada mi na to ze firma ubezpieczeniowa sama sie o to zgłasza tak jak i pracodawca a ja nie moge dostac nic bo obowiązuje ochrona danych osobowych moje pytanie czy chcąc zgłosic firmie zajmującej sie sprawami odszkodowań musze przedstawic jakies zaswiadczenie z policji i jak je uzyskac pozdrawiam Marek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prawnik4 Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Firma zajmująca się odszkodowaniami powinna sama uzyskać w/w informacje. Poza tym co przekazali Panu na policji to kompletna bzdura, jest Pan pokrzywdzonym w sprawie i działa Pan na prawach strony. W przypadku pytań proszę o kontakt stopka poniżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco_polos Posted March 23, 2011 Author Share Posted March 23, 2011 dziękuję za wstępne informacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
keri Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 madzia__86 wrote: Witam wczoraj mialam sytuacje..moje auto bylo zaparkowane na zakazie a do tego niesprawne ale za tylnia szyba byl widoczny trojkat. Skrecajacy tir zachaczyl mi caly lewy bok naczepa. Przyjechala policja spisali protokol, porobili zdjecia i to wszystko. Mandatu nie dostalam a kierowca tira uciekl z miejsca kolizji. Mam swiadkow i od nich tez nr rejestracyjne, czy w tym wypadku jest mozliwosc ze ubezpieczalnia moze mi nie wyplacic odszkosowania bo stalam na zakazie?? Prosze o odpowiedz.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts