mer Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Zancie teraz jakieś ciekawe oferty ubezpieczeniowe ale takie naprawdę okazje ? muszę ubezpieczyć auto OC konkretnie i nie wiem gdzie teraz warto uderzyć PZU z tego co czytam odpada link4 też ni elepszy więc co mi pozostaje ? pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotny Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 chcesz się ciekawie ubezpieczyć to pisz do mnie, oferuje fajne stawki i ciekawe produkty, jestem agentem firmy allianz, pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hik Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 ta allizanz i ciekawe stawki z tym to powiedzmy sobie szczerze różnie bywa ... poszukaj w jakiejś multiagencjii może się uda znaleźć jakąś korzystną ofertę ... Poza tym przyjrzyj się nowym oferta direct w internecie może się uda cos ciekawego znaleźć Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Poszukaj najtańszego ubezpieczyciela. Ty nigdy z tego ubezpieczenia ( mowa o OC ) nie skorzystasz. Twoje ubezpieczenie jest przeznaczone, dla osób które nie daj boże, ucierpią z twojej winy w wyniku poruszania się tym pojazdem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now