natolinpiotrusu Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Witam wszystkich, jak pewnie wszyscy zauwazyli, ubezpieczenia na sieci sa rozne ! Proponuje porownanie na porownywarkach jak np. swiatubezpieczen, Otrzymalem tam pare ofert, zamowilem sobie rozmowe z mBankiem i kupilem polise.. !! Udalo mi sie wiec.. a co wy na ten temat ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryza Posted February 1, 2012 Share Posted February 1, 2012 Ja korzystałem z porównywarki Izi.pl i też mi się udało... zwłaszcza zaoszczędzić czas. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotlet59 Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 a ja poszedłem do multiagencji i wszystko mi wyliczyli w kilku tU. A żeby było zabawniej zdecydowalem sie na Liberty Diretc - bo okazalo się, że jest też dostępne u agentów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myszka28 Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 O ile znajdzie się firmę, która ma podpisane umowy z większością TU, bo z tym różnie bywa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts