galpa Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Czy może mi ktos wytłumaczyć, dlaczego na konto dostałem przelew 889zł (za szkodę) gdy wg kosztorysu, który dostałem po oględzinach na kwotę 2200zł z VAT. Szkoda z OC sprawcy w PZU (facet wycofał i uszkodził mi przód). Nie dostałem żadnej informacji o zmianie kwoty/kosztorysu. To jest jakieś złodziejstwo w biały dzień. Zadzwoniłem na infolinie i miła Pani powiedziała że ona ma kosztorys na 889zł a ja u siebie na 2200zł. Poprosiłem o wytłumaczenie rozbieżności w kosztorysach, dostałem info że skontaktuje się ze mną likwidator i on wytłumaczy, bo ona nic nie wie. Proszę pomoc, bo nie wiem jak się zachwać i na co zwracać uwagę podczas tej rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paruslex Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Na początek proszę poczekać na wyjaśnienie likwidatora i ustnie oraz pisemnie zażądać pisemnego uzasadnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi