jankowska Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Mój mąż właśnie zmarł wczoraj w Szpitalu, zupełnie nie wiem, co mam robić. Pomóżcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkoda Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 jankowska wrote: Mój mąż właśnie zmarł wczoraj w Szpitalu, zupełnie nie wiem, co mam robić. Pomóżcie Na wstępnie współczuję tragedii. Jeśli pytanie dotyczy ewentualnych roszczeń odszkodowawczych (co wynika z umieszczenia zapytania na tymże forum o tematyce odszkodowawczej) to wszytko zależy od tego jakie były okoliczności wypadku wskutek czego Pani mąż zmarł. Proszę więc opisać okoliczności i przyczyny wypadku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kancelaria Prawna Posted January 30, 2012 Share Posted January 30, 2012 jankowska wrote: Mój mąż właśnie zmarł wczoraj w Szpitalu, zupełnie nie wiem, co mam robić. Pomóżcie Proszę napisać dokładnie co się stało i kiedy, bez tego ciężko będzie Pani pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankowska Posted February 3, 2012 Author Share Posted February 3, 2012 Całość wypadku opisywałam wcześniej, uważam że było niedopełnienie obowiązków ze strony szpitala........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkoda Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 jankowska wrote: Całość wypadku opisywałam wcześniej, uważam że było niedopełnienie obowiązków ze strony szpitala........ Warto wobec tego wkleić tutaj co najmniej link, gdyż nikt nie pamięta wszystkich tematów, a co gorsze aby utożsamić dany temat z danym użytkownikiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now