marhyl Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Miałem 05.02 zabieg usunięcia woreczka żółciowego.W pełnej narkozie,pobyt w szpitalu 2 dni.Rozpoznanie-zapalenie woreczka żółciowego.Jestem ubezpieczony grupowo w zakładzie pracyNa jaką kwotę odszkodowania mogę liczyć.Składka miesięczna to 48 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Wydaje się, że to stan chorobowy, a nie uraz doznany w wyniku nieszczęśliwego wypadku. Tym samym ubezpieczyciel w takich wypadkach wyłącza się od odpowiedzialności za szkodę. Można jednak otrzymać odszkodowanie za koszt leczenia, pobyt w szpitalu etc.- kwestia co ubezpieczyciel zapisał w OWU ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi