RoUeN Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 WitamSytuacja wyglada tak, byłem uczestnikiem kolizji, na miejscu policja stwierdziła, że winny kolizji jestem ja. Mój samochód nadawał sie do kasacji , a że nie mam wykupionego AC szybko sprzedałem go za pare groszy, po około miesiacu dostałem wezwanie na policje i okazało sie że jednak sprawca kolizji jest drugi samochód , mnie policja ukarała mandatem za wyprzedzania na podwójnej ciagłej , na skrzyzowaniu i na pasach , a kierowce 2 samochodu za wymuszenie pierszenstwa i spowodowanie kolizji. Chciałem sie dowiedzieć czy mam chociaż cień szansy na dostanie jakichkolwiek pieniedzy z ubezpieczalni , niestety nie dałem samochodu do oszacowania strat , posiadam jedynie prywatne zdjecia rozwalonego samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 nie ma samochodu-nie ma odszkodowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoUeN Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Tak myślałem , a chociaż dostane coś za lawety , w sumie wydałem 500 zl , jak wyglada sytuacja ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Za lawete oddadzą jeśli prześlesz im fakturę.Za samochód też cos powinienneś dostać. Wslij do TU sprawcy notatke policyjną, gdzie jest napisane, ze w kolizji bral udział Twoj samochód, umowę sprzedaży samochodu i zdjęcia. Powinni zrobić szkodę całkowitą i dopłacić do wraku. Może też kupujący udostępni wrak rzeczoznawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoUeN Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Te auto jest już rozebrane na czesci niestety , dzieki za rade Saint zrobie jak mówisz chociaż pare złotych bym chciał za te lawety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Nie ma sprawy, w razie pytan pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi