Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

szkoda z oc sprawcy.calkowita

Rekomendowane odpowiedzi

wyslalem mc temu do ergo hestii odwolanie o doplate za wrak samochodu wycenionego na 1100 zl.meilem przeslano mi iz sprawe skierowano z dniem 16.01.2012r. do dzis nie mam odpowiedzi.totalna olewka klijeta,jak wiem jest mc na odpowiedz dzwonie dzwonie na infolinie i czekaja na podpis,heheh juz ponad tydzien.wogole sprawa trwa juz rok.przeslalem ergo hestii 3 czy 4 propozycje kupna samochodu lecz nikt nie chcial go za 1100 zl 2 dni przed koncem ubezpieczenia sprzedalem go jak najkorzystniej za 500 zl.poprosilem o wyplate reszty byla odmowa.wlasnie na to czekam juz ponad mc.a ja nie moglem ubezpieczyc wraku samochodu,gdyz to bez sensu za 6 mc zaplacil bym 600 zl.i tak samochod stal uszkodzony ok 4 mc zanim rozpatrzono szkode calkowita wiec juz tu stracilem na oc.co moghe zrobic w tej sprawie?? dla mnie to zlodzieje.

przyslali zlodzieje z ergo hestii odpowiedz iz podmioty gdzie chcialem sprzedac wrak samocodu zanizaja ceny,skad oni to wiedza jak moga mi to udowodnic? a moze to hestia zawyzyla cene wraku?? smieszna odpowiedz dla mnie bez sensu,moge im udowodnic iz tak nie jest,ze nie zanizyli ceny wraku a oni jak mi udowodnia ze zanizyli.te podmioty?