domino Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Witam Dwa tygodnie temu miałem operacje prostowania członka ponieważ miałem bardzo mocne skrzywienie i nie moglem normalnie współżyć i operował mnie chirurg co zapewniano mnie ze jest doświadczony i już robił nie takie operacje, mówiono mi ze jest to prosty zabieg dla doświadczonego chirurga wiec zaufałem im i zdecydowałem się na zabieg. Niestety efekt operacji jest tragiczny !!!!!! Ten chirurg totalnie spartolił zabieg jestem bardziej okaleczony niż byłem wcześniej, zero wyobraźni i doświadczenia ! skrócił mi członka o 6cm i do tego jest dalej krzywy tylko ze w druga stronę i bede teraz zmuszony poddać sie ryzyku następnej operacji !!, Teraz czekam bo w nastepnym tygodniu mam pierwsza wizytę kontrolna zabieram zdjęcia mówiące o tym ze operacja została spieprzona nie mam zamiaru poddawać się kolejnej operacji u niego, będę wnosić o odszkodowanie, założę mu sprawę i będę żądał miliona złotych odszkodowania wydaje mi się że mam duże szanse na wygraną w sądzie, jak myślicie jest szansa na otrzymanie odszkodowania ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Z całym szacunkiem, ale może lekarz mówił o efekcie ubocznym przeprowadzonego zabiegu (delkatnym skróceniu). Jeżeli nie to sprawa do prokuratury, a nóż widelec...powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parus Lex Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 W ciągu dwóch tygodni rzadko kiedy są widoczne ostateczne efekty takich zabiegów, dlatego proponuję:- wstrzymać się z kolejnym zabiegiem przez jakiś czas - lekarz powinien poinformować o tym Pana, kiedy będzie można spodziewać się efektów i kiedy można zrobić ewentualną korektę,- wziąć od lekarza kopie całej dokumentacji medycznej na wypadek dochodzenia odszkodowania,- można udać się na konsultację do innego chirurga, który oceni wykonany zabieg.Jeżeli zostanie stwierdzona wina tego lekarza to są szanse na odszkodowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
509096812 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam Chętnie Panu pomogę, reprezentuję jedna z trzech największych firm w Polsce. Jako jedyni osiągnęliśmy rekordowa sumę odszkodowania wynoszącą 1.475.000 mil. Jeżeli nadal potrzebuje Pani pomocy, proszę pisać śmiało. Pozdrawiam Remigiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi