Grassujacy Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam !mam dylemat. Mam na imiÄ™ RafaĹ‚ pracuje od 16 grudnia na półrocznym kontrakcie w Dunnes STORE ,Tallaght, dublin. Praca full time w nocy jako Night Packer. Wczoraj niechcÄ…cy najechaĹ‚em na stopÄ™ paleta peĹ‚nÄ… puszek z piwem. W tej pracy nie nosi sie bezpiecznego obuwia (safety boot's) chociaz powinno. w wyniku czego moja noga zostaĹ‚a przygnieciona przez waşący ponad tonÄ™ palet truck. ZostaĹ‚em przewieziony do szpitala. OkazaĹ‚o sie ze mam uszkodz. Sciegna stopy. Czy naleĹźy mi sie odszkodowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wypadekanglia.pl Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Witam,rzeczywiście możesz mieć podstawy do uzyskania świadczenia. Proponuje jednak kontakt telefoniczny aby sprawę omówić, jeżeli oczywiście jesteś zainteresowany.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi