polisa urodzenie i smierc dziecka
Założył kukuska, 25 marca 2012 · 437 wyświetleń
Witam,
proszę przesłać do Kancelarii np. przez poniższy baner treść decyzji i nazwę polisy, bo być może będzie szansa na wypłatę, ale najpierw będę musiała dowiedzieć się na jakiej podstawie odmawiają i jakie są ogólne warunki ubezpieczenia. Proszę też o podanie daty urodzin i zgonu. Pozdrawiam
Kancelaria Parus Lex napisał(a):
Szanowna Pani, takie przypadki trzeba dobrze przeanalizować i nie ma możliwości, żeby zrobić studium przypadku na forum, dlatego jeżeli chce Pani otrzymać pomoc niezbędne mi będą wyżej wymienione dokumenty.
Nie chciałbym być wścipski, ale zbyt bezpośrednio zaproponowany został kontakt co spowodowało odcięcie się pozkodowanej..
Centrum Polska napisał(a):
Szanowna Pani, takie przypadki trzeba dobrze przeanalizować i nie ma możliwości, żeby zrobić studium przypadku na forum, dlatego jeżeli chce Pani otrzymać pomoc niezbędne mi będą wyżej wymienione dokumenty.
Nie chciałbym być wścipski, ale zbyt bezpośrednio zaproponowany został kontakt co spowodowało odcięcie się pozkodowanej..
Dziękuję za troskę i dobre rady. Sprawy zgonowe nie są dla nikogo lekkie i publiczne dyskusje na takie tematy uważam za nietakt, dlatego od razu zaproponowałam prywatną rozmowę, a Pani zapewne sama przeanalizowała owu i poradziła sobie samodzielnie.
Dziękuję za troskę i dobre rady. Sprawy zgonowe nie są dla nikogo lekkie i publiczne dyskusje na takie tematy uważam za nietakt, dlatego od razu zaproponowałam prywatną rozmowę, a Pani zapewne sama przeanalizowała owu i poradziła sobie samodzielnie.
Chęć i wolę dyskusji publicznej wyraziła sama klientka, ograniczenie jej spowodowało normalną reakcję obronną...
Chęć i wolę dyskusji publicznej wyraziła sama klientka, ograniczenie jej spowodowało normalną reakcję obronną...
Pytająca napisała " dziekuje panu ,juz poradzilam sobie" także dla mnie nie ma w tym nic z obrony, a wręcz bardzo dobrze świadczy o Klientce, która samodzielnie znalazła rozwiązanie i doszła do tego jak rozmawiać z TU, żeby wypłacono świadczenia.
Przyznaje się do błędnej interpretacji, przepraszam i oczywiście zwracam honor dla Pani z Kancelarii Parus Lex.
Ja od początku nie widziałam tu żadnego problemu, ale też normalne jest, że na forum bywają problemy ze zrozumieniem intencji.