siwy Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Witam i pozdrawiam wszytskich urzytkowników forum:-)CHciałbym spytavc czy moge sie ubiegac o odszkodaowanie i czy odszkodowanie mi sie nalezy. Włąsnei miaęłm wypadek mały ypadłem dosc mocno biegnac i uszkodziłem kolano zdarta skurwa wiadomo krew i opuchlizna nie jest to zbyt wielkie ale zawsze coś Czy moge za to otrzymac odszkodowanie??? prosze o ewentualne informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Campter.pl Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Jeśli nie masz polisy NNW lub wypadek nie został spowodowany wskutek innych przyczyn niż potknięcie się o swoją nogę, to nie masz żadnych szans na odszkodowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi