malpa Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Jestem ubezpieczony na zycie w PZU,polisa p.Przeszedłem niedawno operację bypassów.W 1999 roku miałem zawał serca,przeszedłem koronografię i orzeczono niezdolność do pracy,musiałem przejść na rentę w wieku 39 lat.Odwoływałem się od decyzji PZU,które uznalo że nie należy mi się nic za zawał serca.Po odwołaniu przyznano mi należną kwotę.Moje pytanie polega na tym,czy moge starać się o jakiekolwiek odszkodowanie za operację,za prawie miesięczny pobyt w szpitalu.Proszę o pomoc.Jestem od 13 lat pod stałą opieką kardiologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parus Lex Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witam,odpowiedź powinna być w ogólnych warunkach ubezpieczenia, tam będzie napisane czy należy się zwrot za leczenie oraz czy ubezpieczenie obejmuje zabiegi operacyjne. Zawsze może Pan zadzwonić na infolinię i tam dowiedzieć się o zakres ubezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi