kaska13 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 CZY NALEŻY MI SIĘ ODSZKODOWANIE Z ZUS ZA TRWAŁY USZCZERBEK NA ZDROWIU ( OBCIĘŁAM 4 PALCE SIEKIERĄ ) JEŻELI JESTEM NA KURONIÓWCE Z PRAWEM DO ZASIŁKU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kancelaria Prawna Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 kaśka13 wrote: CZY NALEŻY MI SIĘ ODSZKODOWANIE Z ZUS ZA TRWAŁY USZCZERBEK NA ZDROWIU ( OBCIĘŁAM 4 PALCE SIEKIERĄ ) JEŻELI JESTEM NA KURONIÓWCE Z PRAWEM DO ZASIŁKU. ZUS wypłaca jednorazowe odszkodowanie za wypadek przy pracy (zrównany z nim), a Pani była osobą bezrobotną w chwili zdarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parus Lex Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Może Pani korzystać z usług służby zdrowia z ramach NFZ, natomiast odszkodowanie z ZUS nie przysługuje. Szkodę można likwidować z ubezpieczenie dobrowolnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaska13 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 dziękuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Szkodę można więc likwidować z wszelkich ubezpieczeń dobrowolnych NNW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi