grzemis Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witam.Proszę zapytać cz też mogę dostać za 11 dni szpitala za ekwiwalent konkretnie z razem ze zwolnieniem od 30.04 do 11.06.Jestem zarejestrowany w PUP bez zasiłku.Mogę mieć szanse na to być otrzymać pieniążki?.Leżałem z udarem mózgu i ciągłym migotaniem przedsionka serca. Za pomoc i serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 grzemis wrote:Witam.Proszę zapytać cz też mogę dostać za 11 dni szpitala za ekwiwalent konkretnie z razem ze zwolnieniem od 30.04 do 11.06.Jestem zarejestrowany w PUP bez zasiłku.Mogę mieć szanse na to być otrzymać pieniążki?.Leżałem z udarem mózgu i ciągłym migotaniem przedsionka serca. Za pomoc i serdecznie pozdrawiam.Może Pan likwidować szkodę z wszelkich ubezpieczeń dobrowolnych NNW indywidualnych. Skoro Pan był bezrobotny to za pewne nie posiadał żadnego ubezpieczenia grupowego. Wobec tego trzeba czytać OWU ubezpieczenia czy przewiduje zwrot kosztów leczenia i odszkodowania za pobyt w szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi