cyberjunkie Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam, w sobotę (2.06.2012) miałem prawie czołówkę swoją Corsą B z Vectrą. Kobieta miała 0,7 promila alkoholu. Zadzwoniłem dzisiaj do jej TU (WARTA) i zgłosiłem szkodę, czekam na rzeczoznawcę. Ale proszę Was o przybliżoną wycenę ile mogę dostać odszkodowania przy następujących szkodach (nie chcę aby Pan rzeczoznawca, kolokwialnie mówiąc mnie "wykiwał"): · Lewe drzwi· lewa tylna ćwiartka· lewy próg· wgnieciony dach· skrzynia biegów· stłuczona przednia szyba· lewe lusterko urwane· lewy słupek środkowy i przedni· maska przednia· lewe przednie nadkole· lewy reflektor przedni· przedni zderzak· przedni grill· lewa podłużnica przednia· lewe koło skrzywione· lewe zawieszenie· wybite poduszki powietrzne· uszkodzony wewnętrzny wyświetlacz· klamka i osłona plastikowa lewych drzwi· uszkodzona gałka regulacji lewego lusterka· chłodnica· podszybie przednie· wydarty filtr powietrza· niemożliwe otwarcie prawych drzwi· przesunięte prawe nadkole A tutaj linki do zdjęć mojego uszkodzonego auta:imageshack.us/g/140/zdjcie0064z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daropi Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 a który rok auta jaka cena rynkowabo wstępnie wygląda to na kasację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberjunkie Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Cena rynkowa z tego co patrzyłem to 3800. Auto to corsa b z gazem 95r. Kasacja na pewno..ale jaka kwota będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daropi Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Myślę że znając praktyki TU wartość auta przed szkodą wyliczą Ci na jakieś 3200a wypłącą 1500 i wraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberjunkie Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 kurcze, to troche malo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberjunkie Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Dzwonilem przed chwila do Warty. Oczywisicie szkoda calkowita.Wartosc przed: 3500Wartosc wraku:250do wyplaty 3250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi