go2sia Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam!!!Jakis czas temu mialam wypadek drogowy (nie z mojej winy), sprawca uderzyl w tyl mojego auta i uciekl z miejsca zdarzenia (po kilku godz sam zglosil sie na policje). Okazalo sie ze jego auto bylo ubezpieczone w MTU i tutaj zaczely sie schody. Dodam ze auto kupilam zaledwie miesiac przed tym zdarzeniem i dalam za nie ponad 4 tysiace. Auto nadaje sie do kasacji. Rzeczoznawca przyslany przez ta firme wycenil szkode na smieszna sume 2800 zl. Jak dla mnie to jest chore!!! Co mam teraz zrobić? Bo nie zgadzam sie z taka kwota. PROSZE O POMOC... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daropi Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Najogólniej z MTU jest nie tak kiepskoale po 1) czy aby napewno kasacja2) na jaką wartość wycenili Twój samochód przed szkodą3) Ściągnij kosztorys z MTU4)poszukaj warsztatu nie ASO i zorientój się za jaką kwotę podejmą się naprawy (jeżeli naprawa ma sens ekonomiczny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi