Złamanie 5 kości śródstopia w 3 miejscach.

Założył tchruskafka, 13 czerwca 2012 · 354 wyświetlenia

tchruskafka
Witam, na wstępie chciałem powiedzieć, że mam ubezpieczenie szkolne i jestem pełnoletni. (nie wiem czy ma to jakieś znaczenia ale wolałem to napisać 🙂 ) Chciałbym się dowiedzieć ile mogę dostać odszkodowania za złamanie 5 kości śródstopia w trzech miejscach. Nogę złamałem na rowerze więc to jako tako znaczenia pewnie nie ma 🙂. Z góry dzięki za odpowiedź.
Kancelaria1

tchruskafka napisał(a):

Witam, na wstępie chciałem powiedzieć, że mam ubezpieczenie szkolne i jestem pełnoletni. (nie wiem czy ma to jakieś znaczenia ale wolałem to napisać 🙂 ) Chciałbym się dowiedzieć ile mogę dostać odszkodowania za złamanie 5 kości śródstopia w trzech miejscach. Nogę złamałem na rowerze więc to jako tako znaczenia pewnie nie ma 🙂. Z góry dzięki za odpowiedź.

W przypadku ubezpieczeń dobrowolnych NNW o wysokości odszkodowania decyduje % uszczerbku na zdrowiu oraz suma ubezpieczenia. Jeśli ma Pan np. sumę ubezpieczenia 10.000,00 zł. to za 1 % uszczerbku na zdrowiu otrzyma Pan 100,00 zł.
O uszczerbku na zdrowiu będzie decydował lekarz orzecznik.
tchruskafka

dartanians napisał(a):

Najwięcej dostaniesz, jeśli sprawą zajmą się profesjonaliści. Działając na własną rękę dostaniesz grosze. Skąd jesteś?

Koszalin

Kancelaria1

tchruskafka napisał(a):

dartanians napisał(a):

Najwięcej dostaniesz, jeśli sprawą zajmą się profesjonaliści. Działając na własną rękę dostaniesz grosze. Skąd jesteś?

Koszalin

Przy ubezpieczeniu NNW pełnomocnik nie jest Pau niezbędny i może Pan samodzielnie zgłosić szkodę.