123 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 w czsie przerwy w pracy wyszlam na papierosa w tym miejscu ktore nam jest do tego przeznaczone czyli na zewnatrz budynku zaraz kolo wejsciowych drzwi.bylo bardzo zimno mrozno ,powierzchnia byla oblodzona .przewrocilam sie i potluklam noge.w szpitalu zalozono mi gips na tydzien .potem opaske uciskowa i kazano mi ja nosic 30 dni .noga jest spuchnieta .mam peknieta kosc.czy nalezy mi sie odszkodowanie i czy powinni mi placic w czsie choroby ? obecnie jestem i lecze sie w irlandi.w tym zakladzie pracuje od 02.03.07.sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wypadekanglia.pl Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Czy posiadasz świadków zdarzenia? Wypadek został odnotowany przez Twojego pracodawcę? Aby ocenić szanse na uzyskanie odszkodowania niezbędne jest zebranie dokumentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi