bikerek4 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam, mam na imie Bartosz . W marcu tego roku uległem wypadkowi w pracy bylem na zwolnieniu do końca czerwca . W polowie czerwca poczułem sie na siłach zeby powrocic do pracy zglosilem sie do lekarza medycyny pracy i on stwierdził ze moge powrocic (moja praca jest bardzo fizyczna a uszkodzone mam kolano ) na sierpien tego roku mam przewidziana artroskopie kolana . Niestety po 2 dniach w pracy okazalo sie ,że nie jestem w stanie pracowac poniewaz na moje kolana działaja za duze sily . Wiec udaje sie teraz do lekarza i chciałem sie zapytac czy moge otrzymac dalej 100 % zwolnienia . Przeciez nie moglem wiedziec ze nie dam rady chciałem sprobowac i byc fair wobec firmy . Co mam zrobic ? Prosil bym o pomoc wstepnie w HR dowiedzialem sie ze nie mam szans na 100 % Z góry dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi