rafikk Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Mój mąż miał wypadek podczas pracy w Irlandii (grudzień 2005), otwierał bramę i auto cofało i go potrąciło, zmarł po kilku godzimach w szpitalu. Ubezpieczalnia to uznała jako wypadek drogowy. Została założona sprawa o odszkodowanie w Irlandii; prowadzi ją adwokat z Naven, irlandczyk (miała trwać max 2 lata). Jednak od jakiegoś czasu nie daje znaku na jakim etapie jest sprawa. Nie wiem co mam robić. A nie stać mnie aby tam lecieć. Prosz o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wypadekanglia.pl Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witam,spróbuj skontaktować się z prawnikiem i wyjaśnić sytuację. Sprawy w Irlandii niestety mają bardzo długi przebieg i trzeba uzbroić się w cierpliwość.Najlepiej wystosuj do niego pismo (za potwierdzeniem odbioru) z prośbą o udzielenie wyczerpujących informacji.Czy dobrze operujesz językiem irlandzkim lub angielskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi