grzes123 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Witam. Podczas trwania poprzedniej umowy oc mialem kolizje z mojej winy. Obecna umowe podpisywalem z ta sama agentka ale juz w innym towarzystwie, w ktorym mialo byc wg niej taniej. I podczas sporzadania aktualnej umowy poinformowalem agentke o tej kolizji ale ona machnela reka i powiedziala, ze skoro zmieniam ubezpieczyciela to nie ma to znaczenia. Ja jako poczatkujacy kierowca, ucieszylem sie i tyle... Niedawno bralem udzial w wypadku samochodowym gdzie byc moze zostane uznany za sprawce. I obawiam sie o moja polise. Jak wygladaja sprawy w takiej sytuacji?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miszka Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Nic się nie bój. Agentka nie powinna tego zlekceważyć, ale i tak w njagorszym razie będziesz musiał dopłacic różnicę w składce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzes123 Posted July 26, 2012 Author Share Posted July 26, 2012 I nie moga zadac odemnie pokrycia czesci szod? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kancelariaa Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 nie mogą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts