Flor Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam Serdecznie, jestem ubezpieczonym studentem, uległem nieszczęśliwemu wypadkowi, mianowicie naderwałem i zwichnąłem staw skokowy (po za terenem uczelni). Leczenie zakończyłem w ubiegłą środę. Chcę się ubiegać o odszkodowanie, jestem ubezpieczony w PZU. Jakie dokumenty muszę dostarczyć do PZU? Gdzie je uzyskać? Jak wygląda cały proces postępowania? Ile % uszczerbku na zdrowiu może mi przyznać PZU. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ambrozewicz Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 na stronie internetowej PZU należy wypełnić formularz załączyć dokumenty medyczne i tożsamości w pliku PDF, podać rodzaj ubezpieczenia, numer polisy i w ciągu kilku dni pieniądze mogą być na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi