aken Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam mam pytanie : przechodzac na świetle zielonym zmieniającym sie na czerwone podszedł do mnie agresywny pan ze Straży Miejskiej i nakazał podać mu Dowód Osobisty Nie wiedziałam czemu więc zapytałam po co , dlaczego ? A on na to że za to że przechodzę na czerwonym świetle- odpowiedziałam mu że swiatło zmieniło się podczas mojego przejścia a on zaczał szarpać mnie a przedramie i ciągnąć do samochodzu - w którym siedział jego kolega . Powiedział że jeśli nie okaże dowodu osobistego to zawiozą mnie na komisariat i sprawę skierują do Sądu więc przestraszona dałam prawo jazdy do spisanaia bo dowodu nie posiadałam przy sobie Byłam przestraszona ich zachowaniem ich agresją słowną i fizyczną . A teraz po ochłonięciu ochciałabym zapytać czy mogę w tej sprawie sie odwołać i jeśli tak to gdzie i jaki okres czasu mam na to ? zdarzenie miałao miejsce dzis . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi