rzr Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 Witam, jestem ubezpieczony w Ergo Hestii mam pytanie dotyczące odszkodowania bądz jakiego kolwiek postępowania. Samochud mam ubezpieczony tylko w OC. Do stłuczki doszło na parkingu, sprawca nieznany, prawdopodobnie zbiegł z miejsca zdarzenia. Czy mam szanse na odszkodowanie? Co mogę zrobić w tej sprawie? Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 rzr wrote: Witam, jestem ubezpieczony w Ergo Hestii mam pytanie dotyczące odszkodowania bądz jakiego kolwiek postępowania. Samochud mam ubezpieczony tylko w OC. Do stłuczki doszło na parkingu, sprawca nieznany, prawdopodobnie zbiegł z miejsca zdarzenia. Czy mam szanse na odszkodowanie? Co mogę zrobić w tej sprawie? Z góry dziękuję. Proszę napisać czy fakt został zgłoszony na policję i zostało przeprowadzone postępowanie w tej sprawie. Jeżeli zostało o z jakim skutkiem?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 ADAMO25 wrote: witam serdecznie w tym przypadku nic nie można zdziałać gdyż nie ma sprawcy a szkodę będzie pan musiał zrobić albo na swój koszt lub z OC swojej polisy zapraszam na www.kancelaria-odszkodowania.com Proszę nie wprowadzać innych użytkowników w błąd. Pana wiedza na ten temat jest znikoma.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts