Jump to content
Forum Odszkodowania

Ergo Hestia, uszkodzenie samochodu na parki, sprawca nieznany. POMOCY!

rzr
 Share

Recommended Posts

Witam, jestem ubezpieczony w Ergo Hestii mam pytanie dotyczące odszkodowania bądz jakiego kolwiek postępowania. Samochud mam ubezpieczony tylko w OC. Do stłuczki doszło na parkingu, sprawca nieznany, prawdopodobnie zbiegł z miejsca zdarzenia. Czy mam szanse na odszkodowanie? Co mogę zrobić w tej sprawie? Z góry dziękuję.

rzr wrote:

Witam, jestem ubezpieczony w Ergo Hestii mam pytanie dotyczące odszkodowania bądz jakiego kolwiek postępowania. Samochud mam ubezpieczony tylko w OC. Do stłuczki doszło na parkingu, sprawca nieznany, prawdopodobnie zbiegł z miejsca zdarzenia. Czy mam szanse na odszkodowanie? Co mogę zrobić w tej sprawie? Z góry dziękuję.

Proszę napisać czy fakt został zgłoszony na policję i zostało przeprowadzone postępowanie w tej sprawie. Jeżeli zostało o z jakim skutkiem??

ADAMO25 wrote:

witam serdecznie w tym przypadku nic nie można zdziałać gdyż nie ma sprawcy a szkodę będzie pan musiał zrobić albo na swój koszt lub z OC swojej polisy zapraszam na www.kancelaria-odszkodowania.com

Proszę nie wprowadzać innych użytkowników w błąd. Pana wiedza na ten temat jest znikoma..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...