wanda123 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam, mam pytanie, czy należy mi się odszkodowanie za potrącenie mnie przez rowerzystę? Jestem grupowo ubezpieczona w pracy. Potrącił mnie jakis dzieciak, usiekł a ja mam obolałe całe ciało i mocno stłuczona twarz, byłam na pogotowiu, miałam rtg i byłam w szpitalu na konsultacji na oddziale chirurgii czaszkowo-szczękowej. Na szczęście nie mam nic złamanego, ale mam posiniaczoną twarz i 10 dni zwolnienia w pracy. Czy przysługuje mi za to odszkodowanie, jakie ewentualnie dokumenty będą potrzebne? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancelariaa Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam Trzeba sprawdzić ogólne warunki ubezpieczenia grupowego - czy obejmuje to co się Pani wydarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi