tasia20 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Witam, jestem załamana wczoraj byłam u lekarza na USG kolana lewego wykryto u mnie chondromalację rzepki II stopnia, pół roku wcześniej leczyłam się prawie 9 miesięcy na tą samą chorobę w prawym kolanie ( seria drogich zastrzyków, tabletek i rehabilitacja) . Pracuję zawodowo mam ubezpieczenie grupowe w PZU walczyłam o odszkodowanie niestety bezskutecznie, czy jest jakaś szansa na zadośćuczynienie mojego bólu? Czy ktoś miał też taki przypadek? Chondromalacja jest chorobą z którą będę miała styczność do końca życia nie mogę w pełni robić tego co wszyscy, a leczenie jest dosyć kosztowne, proszę o pomoc w udzieleniu mi jakichkolwiek informacji,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasia20 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Chondromalacja powstała samoistnie, co prawda miałam artroskopie w wieku 16 lat z powodu łękotki tarczowatej ... Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.jarmoszczuk_euco Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Niestety nie jestem lekarzem specjalistą ale jeśli powstała w skutek samoistny ciężko będzie dochodzić odszkodowania chyba że jesteśmy w stanie udowodnić wpływ pracy na powyższą dolegliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi